Hirdetés

Napi büntetés: kegyetlen horrorfilm lesz a Micimackó: Vér és méz

|

Most, hogy Micimackó közkinccsé vált, licenc sem kell a horror-adaptációhoz.

Hirdetés

A tavalyi évben érte el A. A. Milne regénye azt a kort, amiben már nem érvényesíthető rá szerzői jog, közkinccsé vált, így bárki feldolgozhatja kedve szerint. Egy csapat független filmes egy horrorfilmhez használja fel a lehetőséget.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey Rhys Frake-Waterfield rendező debütáló filmje lesz, Micimackót Craig David-Dowsett, Malackát Chris Cordell fogja alakítani - de nem úgy néznek majd ki, ahogy megismertük és megszerettük őket.

Hirdetés

A projektet a Jagged Edge Productions felügyeli, akik olyan klasszikusokkal örvendeztettek meg minket korábban, mint az IMDB-n 4.0-n álló The Curse of Humpty Dumpty (aminek folytatása is készül, augusztusra várható) vagy a 4.2-es The Legend of Jack and Jill. Ettől sem számítunk sok jóra, de lehet találgatni, hogy mi lesz majd a cselekmény - vajon előkerülnek más karakterek is? Vagy pusztán két, a mesefigurák maszkját magán viselő őrült fog válogatott módokon mészárolni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)