Hirdetés

Napi büntetés: ki ne akarna egy Narutónak öltözött Hello Kitty Funko POP-ot?

|

Vagy-e akkora Naruto rajongó, hogy beszerezd a Hello Kitty figurát, ami ráadásul a világít is a sötétben?

Hirdetés

A Funko POP-rajongóknak lesz mit beszerezniük a közeljövőben, köszönhetően a Funko és a Sanrio közreműködésének. A figurás óriás megoldotta, hogy újra dobozba csomagolhassa Hello Kittyt, Chococatet, My Melodyt, Pochaccót, és Badtz-Marut, csak ezúttal Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi és Itachi szerelést kaptak.

A manga- és animerajongók nem biztos, hogy erre vágytak, de az egyértelmű, hogy a figurák különleges darabjai lesznek minden Naruto gyűjteménynek.

Hirdetés

A Hello Kitty Narutóból egyébként egy olyan verzió is készült, ami világít a sötétben, bár sajnos azt csak a Target vásárlói tudják majd beszerezni. A többieknek maradnak a normál kiadások:

A figurák szeptembertől rendelhetőek, és 11 dollárba, vagyis nagyjából 3200 forintba kerülnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)