Hirdetés

Napi büntetés: itt a kínai Vasember mozi

|

Már a Marvel hősének első filmje is megkapta a maga kínai változatát.

Hirdetés

Noha a Vasember 3 komoly kínai hátszelet kapott - részben ott forgatták és direkt ennek a régiónak szánt jeleneteket is készítettek hozzá -, azonban mégsem az ázsiai ország alkotása volt teljesen, így nem meglepő, hogy megteremtették a saját verziójukat, amely le sem tagadhatná az inspirációját.

Hirdetés

Az Armored Warfare God: Sun Wukong névre hallgató film olyan, mintha a Vasember részeket összegyúrták volna és ráírták volna, hogy Chinese Edition - pedig eredetileg a címben is szereplő Sun Wukong egy istenség, a majomkirály, amely már a Smite-ban is felbukkant és az ő legendájának újbóli, modern feldolgozása lenne ez a projekt. Ezen pedig az ET Today cikke alapján a kínai Marvel-rajongók is durván ki vannak akadva. Nézzétek meg a film trailerét és döntsétek el, hogy mennyire szaladt meg a CTRL+C, CTRL+V. 

Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)