Hirdetés

Napi büntetés: Kylo Renből parfümárus kentaur lett

|

Ki ne akarna látni egy félmeztelen, vizes Adam Drivert?

Hirdetés

Adam Drivernek volt mostanában pár nagyon jó szerepe, így valószínűleg nem jelent neki gondot a kenyér ára. Ettől függetlenül mindenki kedvenc emós sith, vagyis ren lovagja bevállalta az egyik legfurább parfümreklámot, amit valaha láttunk. Driver hivatalosan is Burberry Hero lett, vagyis a parfümmárka jelenlegi arca.

A videó egyébként önmagában még nem is lenne vészes, ha tudnánk, hogy mondjuk hogyan került az óceánba egy kétségbeesett ló.

Hirdetés

A reklámvideóban az eltökélt (és félmeztelen) Adam Driver megállíthatatlanul rohan a vízbe, hogy ott együtt úszkáljon egy arra sikló lóval. Amikor viszont kijönnek a habok közül, akkor már nem ketten vannak. Egy kentaur sejtelmes árnya jelenik meg a képernyőn.

Valamiért Joey reklámja jutott eszembe, aki nagyon meggyőzően akart eladni egy kék rúzst a világnak. A különbség itt az, hogy a nedves Adam Drivert valószínűleg többen fogják értékelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)