Hirdetés

Napi büntetés: már felhívhatod a Disney hercegnőket is, akik örömmel cseverésznek veled

|

Ki ne akarna dumálni egyet Ariellel, ugye?

Hirdetés

Disney hercegnő hét van éppen az egeres cégnél, ennek örömére pedig elindult a Disney Princess Hotline. A szoláltatás pont azt takarja, amit gondolsz: ingyen felhívhatod az 1-877-70-DISNEY számot, ahol majd Ariel, Belle, Jasmine, Moana vagy Tiana fogja felvenni a telefont és beleduruzsol egy lelkesítő üzenetet.

Oké, ez nem az a fajta beszélgetés, amiről minden kisgyerek álmodik, de ez is valami. Ha Jégvarázs rajongók vagytok, akkor Annával vagy Elsával is dumálhattok a shopdisney.com oldalon. Egy élmény lesz, ígérem.

Hirdetés

El tudjuk képzelni, hogy nem mindenki az erdő szellemeiről akarna társalogni a hősnőkkel, de valljuk be, hogy nem is mi vagyunk a célközönség. Legalábbis én erre tippelnék, miután pizsiket, meg az egyéb kiegészítőket sem feltétlenül ránk méretezték.

Ha ti belefértek valamelyik új cuccba, vagy a gyerkőcnek rendelnétek valami kényelmes szerelést, akkor azért érdemes lehet átnézni a választékot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)