Hirdetés

Napi büntetés: már T-Rex Pókembere is van a Marvelnek

|

Spider-Rex egészen eszement eredettörténetet kapott.

Hirdetés

A Wolverine képregénysorozatban bemutatkozott Venom Tyrannosaurus rex még úgy ahogy rendben volt, hiszen itt egészen egyszerűen az Earth-807128 realitás Venom szimbiótája rámászott a Savage Land egyik dinójára. Idén májusban aztán DC-fronton jött a Jurassic League, vagyis dinoszauruszok lettek az Igazság Ligája tagjai, amitől erősen tikkelni kezdett a szemünk. Most pedig bezárult a kör, eljutottunk a csúcsra, avagy a mélypontra, ez abszolút egyéni preferenciák kérdése. 

A Marvel Comics ugyanis úgy döntött, nem élet az élet dinoszaurusz Pókember nélkül. Az új Edge of Spider-Verse képregénysorozatban pedig be is mutatkozott a dinók királya, Spider-Rex. Igen, tényleg ez a neve, és igen, valóban a kacska kis T-Rex kezeivel hálóhintázik.

Hirdetés

Az Edge of Spider-Verse első füzetében a Spider-Laird, Araña, és Spider-Noir nevezetű alternatív univerzumos Pókemberek egy-egy kalandját ismerhetjük meg, valamint bemutatkozik a már említett Spider-Rex, aki Karla Pacheko író és Pere Pérez rajzoló álmodott meg. Gyakorlatilag az Earth-66 világ Pókemberének (bocsánat, Pókdinójának) eredettörténetét kapjuk meg, ami tényleg egészen hajmeresztő lett. 

A sztori egy kedves, Pter Ptarker nevezetű Pterodactylusszal kezdődik (ő a helyi Peter Parker), aki egy napon megharapott egy Norrannosaurman nevű Tyrannosaurus rex. Pontosan ebben a pillanatban ráadásul eltalálta kettejüket egy pókokkal borított üstökös - tényleg nem viccelünk.

Mindketten átváltoztak, Pterből egy pók-Tyrannosaurus hibrid lett, Norrannosaurman pedig egy fura, szörnyülött Pterodactylusszá alakult - leginkább talán így lehetne körülírni az alábbi agymenést. 

Persze ahogy sejteni lehetett, a történet végén Spider-Rex is megtanulja, hogy a nagy (dinó)erő nagy (dinó)felelősséggel jár. 

Az Edge of Spider-Verse második lapszámában visszatér majd Spider-Gwen, azaz Ghost-Spider, valamint megismerkedhetünk az új Spider-UK-vel is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)