Hirdetés

Napi büntetés: még mindig vicces a The Walking Dead

|

Vigyázat, felháborítóan nem gamer tartalom. Viszont vicces. Nagyon.

Hirdetés

A napi büntetés úgy kell ezen a borongós szerdai napon, mint egy falat kenyér. Ránk fér egy mosoly, mert még mindig csak alig vagyunk túl a hét komiszabbik felén. 

A mai napi büntetéssel egy korábbi napi büntetésre büntetünk rá. Durván. Emlékezetek még, amikor hirtelen vicces lett minden idők egyik legdepresszívebb sorozata, a The Walking Dead? Na, annak a videónak van egy második része is, amiben még maga a Governor is dalra fakad. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, én akkor kezdtem el könnyezni, amikor Andrea azt mondta "Ooooh Yeaaah". Hibátlan ez a videó is, viszont meglehetősen spoileres, úgyhogy ha nem zárkóztatok még fel a sorozattal, akkor érdemes várni vele egy kicsit. 

Kis bónusz fájdalom. Itt van Az éhezők viadala is.

Boldog szerdát, pajtások. Egyébként már nincs egy hét sem a The Walking Dead ötödik évadáig, ráadásul már biztosan jön a hatodik is

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)