Hirdetés

Napi büntetés: miért énekel John Travolta halálmetált?

|

John Travoltának volt pár énekes szerepe karrierje során, de olyan munkákat nem nagyon vállalt el, ahol sátáni szövegeket kellett belehörögni a mikrofonba. Egyet azért megtaláltunk.

Hirdetés

John Travolta kicsit pihenősebbre vette a figurát az elmúlt néhány évben, pedig a 70-es évektől egészen 2005-ig csak úgy öntötte magából a filmeket. Az immár 61 éves színész huszonéves sihederként rengeteg zenés-táncos produkcióban is szerepet vállalt, így többek közt a műfaj legnagyobb klasszikusának számító Grease-ben (Pomádé) is az övé volt a főszerep.

Az alábbi videót ugyanaz az Andy Rehfeldt készítette, aki anno a Mary Poppins death metal változatát is összehozta. Külön érdekesség, hogy Olivia Newton-John szövegét egy magyar énekesnő, Kreisz Dóri énekelte fel. Azért kíváncsi lennék a szüleim fejére, ha most újra megnézetném velük a filmet, csak épp ezzel a jelenettel. Valószínűleg nem igazán tudnák hová tenni a helyzetet.

A feldolgozást ismét a szemfüles HP találta, de hát ő zenész, amikor ilyen csodák bukkannak fel a neten, akkor megszólal a pókösztöne.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)