Hirdetés

Napi büntetés: nincs annál jobb, amikor egy nagyzenekar adja elő a South Park legendás dalait

|

Gyönyörű hangú, kivételes tehetségű emberek éneklik, hogy Kyle anyja egy... banya.

Hirdetés

Napokon belül kezdetét veszi a South Park huszonötödik évada, ami azután érkezik, hogy a tavalyi év végén két kiváló, a srácok COVID-utáni életébe betekintést engedő különkiadást láthattunk. Most azonban egyelőre visszatér a szokásos rend, hetente kapjuk az új részeket.

Addig viszont érdemes figyelni a hivatalos South Park csatornát, mert a napokban három legendás dal feldolgozása is megjelent rajta.

Hirdetés

Először természetesen a főcímdalt élvezhettük egy 30 fős zenekar előadásában, és végre tisztán hallhattuk, mit motyog Kenny.

Ezt követte a Gay Fish feldolgozása. Az eredeti még a 13. évad 5. részében hangzott el.

Végül megérkezett a Kyle's Mom, aminek eredetije még az első évadban, illetve a Nagyobb, hosszabb és vágatlan című filmben volt hallható.

Lehet, hogy jönnek még továbbiak (szerencsére van alapanyag), de már ezekért is hálásak vagyunk. Kíváncsian várjuk, mit hoz majd az új évad, találnak-e más, érdekes témát a járványon kívül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)