Hirdetés

Napi büntetés: olyan szomorú számot még senki sem írt Vasemberről, amit a Bëlga

|

Minden Marvel-rajongó szíve egyszerre dobban majd, ha meghallották a Bëlga új dalát.

Hirdetés

A héten jelent meg a Bëlga együttes új albuma, a Karnevál, és a fókusz most elsősorban az Össznépi trepni című dalon van, mely Kiss Erzsi, Krúbi és Dé:Nash közreműködésével készült el. A mi szívünknek viszont egy másik szerzemény lett azonnal nagyon kedves.

A "Bosszúálló volt az apám" egy melankolikus, ugyanakkor végtelenül megkapó dal, mely egyébként Sándor Jenő: "Nem tudom az életemet hol rontottam én el" című szerzeménye alapján született meg. Mi pedig végtelenül hálásak vagyunk azért, hogy megszületett.

Hirdetés

Íme a dalszöveg, tessék szépen memorizálni:

Bosszúálló volt az apám, Tony Stark,
a Vasember nem vetette meg a jó bort,
a Vasember se lehet fából,
tervezett sok szuperfegyvert,
legyőzte a Titánembert, a Titánembert
csak a szíve, az nem bírta,
páncélt kellett húzni rája,
a Vasember fenn az égen hazafelé szálldogál...

Ezek után pedig már indulhat is a nótázás, íme a szóban forgó dal:

A Bëlga Bosszúálló volt az apám című daláról egyébként azonnal az együttes 2010-es Nótacsokor: Bazsar száma jutott eszünkbe, akkor a népzenei motívumokat a Csillagkapu tévésorozat témájával vegyítették. Ha esetleg korábban nem hallottátok volna ezt a gyöngyszemet, akkor itt az idő a pótlásra:


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)