Hirdetés

Napi büntetés: Paul Bettany és Tom Hanks fingós sztorijánál ma nem lesz lejjebb semmi

|

Színes-szagos történet a WandaVision sztárjától A Da Vinci-kód forgatásáról. Amire senki nem volt kíváncsi, mégis megismerhettük.

Hirdetés

Paul Bettany, a WandaVision Víziója Stephen Colbert műsorában mesélte el, hogy is történt az, amikor egy forgatáson hangos szellentésre kényszerítette színészkollégáját, Tom Hankset. Persze csak azután regélte ezt el, hogy megtudta, Hanks már 2019-ben beszámolt arról, ő hogyan is élte meg.

Az eset a 2006-ban bemutatott A Da Vinci-kód forgatásán történt meg, Bettany és Hanks karrierjük legelső közös jelenete közben: Bettanynek meg kellett ragadnia Hankset és gyomrost kellett adnia neki, amit a stáb közben halkan és feszülten szemlélt, aggódva azon, nehogy valakinek baja essen. Senki nem sérült meg, csupán az emberi méltóság.

Hirdetés

Így emlékszik vissza a történetre a színész:

"Szóval mindenki csendben figyelt, a hasába bokszoltam, ő pedig fingott egy akkorát, de tényleg, akkorát, hogy azt se tudtam, mitévő legyek"

- folytatta Bettany. "Elvégre mihez kezdesz, ha a világ legnagyobb filmsztárja fingik egyet?" Bettany elmondása szerint Hanks erre úgy reagált: "Mi van veled? Épp most fingattál meg!"

Hanks amúgy két éve ezt a sztorit úgy mesélte el Graham Norton műsorában, hogy a forgatókönyv szerint padlót is kellett fognia Bettany ütésétől:

"Ahogy földet értem, elfingtam magam."

A világ most már teljesebb, hogy mindkét fél oldaláról ismerhetjük ezt a drámai történetet annak minden fordulatával, és kétszer is átélhetjük a megkönnyebbülés katarzisát, amely mint őszi szél tova is száll a feledés homályába. Remélhetőleg végleg. 

Amennyiben megfelelő zeneszót keresnétek a gyászélmény feldolgozásához, itt egy hasznos weboldal. Kimaxoltuk akkor ezt, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)