Hirdetés

Napi büntetés: plakáton feszítenek a Micimackó horrorfilm borzalmai

|

Minden Vér és méz marketinganyag egyre közelebb hozza az elkerülhetetlent.

Hirdetés

Mivel a Micimackó meséi közkinccsé váltak, így számítottunk rá, hogy előbb-utóbb nagyon fura dolgok fognak születni a Százholdas pagony lakóinak főszereplésével. Nem is kellett sokat várnunk, májusban már be is mutatkozott a Micimackó: Vér és méz című slasher horrorfilm.

Az első látnivalók egyelő mértékben váltottak ki őszinte undorodást és ironikus izgalmat, de akármelyik oldalán is állsz a beszélgetésnek, egy már biztos: a Micimackó horror létezik, és életünk része lesz.

Hirdetés

Dread Central most erre mindenkit kedvesen emlékeztetett egy új poszter publikálásával, amelyen Micimackó borzalmas, új megvalósítása szerepel, alatta pedig a kicsit sem félős Malacka szeretne frászt hozni az emberre. 

A film a legnagyobb sajnálatunkra még nem kapott premierdátumot, még várnunk kell, hogy kiderüljön, miről is fog szólni pontosan a vérgőzös csacsi öreg medve víziója.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)