Hirdetés

Napi büntetés - Pókember és Darth Maul küzdjön meg egymással?

|

Oké, a Pókember vs. Superman már egy lerágott csont, mindenki tudja már, hogy ki nyerné a párbajt. Na de mi lesz, ha Darth Maul van az aréna túloldalán?

Hirdetés

Emlékeztek még a Darth Vader és Batman összecsapásra? Valami egészen hasonlót kaptunk ma is, csak ezúttal Darth Maul és Pókember küzdenek meg egymással. Az eredmény egészen meglepő lesz, nem is lőném le előre.

A sötét oldal mindig az erőt keresi, és ezért is érkezik Darth Maul a Földre, hogy a szimbiótát leszállíthassa mesterének. Ehhez persze Pókemberen is keresztül kell mennie, és hát mi a legjobb módja Peter előcsalogatásának? Elrabolni M.J.-t. Minden sztori a csajjal indul, így meg is kezdődik a bunyó életre-halálra. A srácok nem kerülték ki a lezárást, valaki a földön marad a végén.

Mit szóltok az eredményhez? Szerintetek kinek kellett volna megnyernie a párbajt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)