Hirdetés

Napi büntetés: R2-D2 családját és hétköznapjait mutatja be a magyar Star Wars videó

|

Egy magyar csapat készítette el az R2-D2: Egy Star Wars történetet, mi pedig szívesen megnéznénk akár egész estés mozifilmként is.

Hirdetés

A Palóc Videotéka humoros videóiról már többször is beszámoltunk, legutóbb például azt képzelték el, hogy milyen lenne egy Grand Theft Auto a koronavírus idején. Most a tegnapi hivatalos Star Wars nap tiszteletére egy olyan anyaggal rukkoltak elő, ami a messzi-messzi galaxisba repít bennünket. 

Hirdetés

A videó nem finomkodik, odapörköl kicsit a diverzitásra különösen kényes Lucasfilmnek, de azért a csipkelődésen túl inkább a cuki kis droidokon van a hangsúly. Illetve mint kiderül, R2-D2 talán nem is annyira édes, legalábbis akkor biztosan nem, ha családja kerül veszélybe. Valódi leszámolássztorivá alakul át a R2-D2: Egy Star Wars történet a videó végén.

Nektek hogy tetszett a R2-D2: Egy Star Wars történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)