Hirdetés

Napi büntetés: Ryan Reynolds még azt is megtrollkodja, hogy a Szikla puszta kézzel tép ki egy kaput

|

Ha Dwayne Johnson erőt fitogtat, akkor azt mindenki Deadpoolja, Ryan Reynolds sem hagyja szó nélkül.

Hirdetés

Pár hete a hírek még arról szóltak, hogy Dwayne Johnson és családja is elkapta a koronavírust, a színész egy Instagram élő közvetítésben mesélt arról, hogy hogyan vészelték át ezt a nehéz időszakot.

A színész már rég maga mögött tudta a karantént és újult erővel vetette bele magát a projektjeibe, amelyek között megtalálható a Netflix sztárgárdával készülő akció-thrillerje, a Red Notice is. Ha emlékeztek még, ez a projekt is közrejátszott abban, hogy a Sziklának már második éve sikerült kiérdemelnie a világ legjobban kereső színésze címet. 

Hirdetés

Dwayne " The Rock" Johnson nemrég Instagramon számolt be egy különleges esetről, miszerint a Red Notice forgatására sietve nem nyílt ki a bejárati nagykapuja áramkimaradás miatt, a szakember pedig minimum 45 perc múlva érkezett volna csak.

Mivel a munkálatok miatta álltak, több száz fős stáb várt rá, ezért addig rángatta, húzta és tépte a kaput, amíg a téglafalba illesztett felfüggesztése megadta magát. A színész szerint nem erre a tettére a legbüszkébb, de munkába kellett mennie és legalább készen áll rá, hogy Black Adam legyen. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Well here’s the destruction 🤦🏽‍♂️ I left behind after pulling my gates off myself and going to work. This footage was taken from my security after I had already left and he arrived on the scene. The second video is of our technicians and welders carrying one of the gates and placing it gently in the grass. As you guys know from my last post, there was a power outage at my house, causing my gates to not open. Sure as hell wasn’t my best hour, but there were a lot of people waiting for me at work so I did what I had to do, hopped in my pick up and went to work. Maybe next time I’ll just hop the gates and call an Uber. Actually, no I won’t. There’s no fun in that 😈 Jokes aside, THANK YOU to the techs and welders who mobilized very quickly in the morning to come over and take care of the destruction. Thank you, gentlemen. Just one of those days where I wasn’t in the mood. We’ve all been there. 🥃 #ripgates

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A dolgot a Red Notice-ban szintén szereplő Ryan Reynolds sem hagyhatta szó nélkül és a tőle megszokott stílusban csak annyit tett hozzá a történethez, hogy biztosan a másik irányba nyílt a kapu. Hibátlan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)