Hirdetés

Napi büntetés: Ryan Reynolds széttrollkodta a közkinccsé vált Micimackót

|

Mostantól bárki szabadon használhatja az eredeti Micimackó könyv szövegét, Ryan Reynolds pedig így is tett a maga módján.

Hirdetés

A napokban az eredeti Micimackó és több legendás író műve is közkincssé vált, vagyis ezeket a szövegeket bármilyen engedély vagy jogdíj nélkül akárki felhasználhatja idéntől. Mindenki kedvenc Deadpoolja, Ryan Reynolds nem is várt sokáig arra, hogy pontosan így tegyen.

Reynolds saját, közel 3 és fél millió követővel rendelkező YouTube-csatornáján tette közzé az alábbi mókás videót.

Hirdetés

Ebben az eredetileg Winnie-the-Pooh néven ismert Micimackót keresztelte át "Winnie-the-Screwed"-ra, és elmesélt egy olyan történetet, mely során a mackónak egy brutális telefonszámlával kellett szembenéznie. Nyilván nem véletlenült tette mindezt, a videó gyakorlatilag egy Mint Mobile reklám, de ha ilyen promókat dobna csak fel nekünk a YouTube, akkor egy pillanatig sem tiltakoznánk ellene.

Íme az emlegetett videó:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)