Hirdetés

Napi büntetés: saját szellentését árulta egy influenszer, de annyira túltolta, hogy kórházba került

|

Stephanie Matto jobban járt volna, ha fürdővízzel próbál meggazdagodni.

Hirdetés

Az influenszer-gazdaságnak van egy olyan, sötét és szerencsére aránylag kicsi szeglete, ahol a tartalomgyártók bizarr dolgokat kínálnak (néha irreálisan magas áron), követőik pedig lelkesen fizetnek azokért. Belle Delphine csúcsra járatta ezt, mielőtt olyan korba ért, hogy elkezdhetett legálisan pornózni, de nem ő az egyetlen, aki saját termékekkel igyekszik kiszolgálni rajongóit.

Stephanie Matto egy realityben bukkant fel először, de Instagramon 281 ezer követője lett, amiből már lehet birodalmat építeni. Ahelyett, hogy smink- vagy ruhamárkát alapított volna, úgy döntött, az lesz a legjobb, ha a szellentését árulja üvegekben. 

Hirdetés

Mivel a kínálathoz kereslet is társult, mindent megtett azért, hogy ne legyen a finghiány az új chiphiány: olyan kajákat evett, amik puffadást okoznak. Egy reményteli napon, amikor az egészséges étkezés szószólójává válhatott volna, inkább egy másik úton indult el: három fehérjeturmixra rányomott egy jókora bablevest.

Sajnos ezzel túllőtt a célon: azt hitte, stroke-ja van, mivel nehezen vette a levegőt, és csípő érzést érzett a szíve környékén. Egy barátja elvitte a kórházba, ahol közölték vele, hogy változtatnia kell étrendjén, és felírtak neki pár gyógyszert. Szomorúan vette tudomásul, hogy vállalkozásának ezzel vége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként 200 ezer dollárt keresett így nagyságrendileg, egy üvegcse pedig 500 dollárba került. Legalább az elhivatottsága elismerésre méltó, mást nem könnyű értékelni ebben a sztoriban, de amint látjátok, a piaca még ennek is megvan. Még akkor is, ha gáz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)