Hirdetés

Napi büntetés: Sasha Grey most épp főzős videókkal tarol a YouTube-on

|

Sasha Grey bevette magát a konyhába, ég a keze alatt a munka.

Hirdetés

Mi nyilván nem tudjuk, ki az a Sasha Grey, de nagyon úgy fest, hogy eléggé otthonosan mozog a konyhában, és nem most először vett a kezébe fakanalat, az alábbi videók legalábbis erről tesznek tanúbizonyságot. 

Hirdetés

Grey az elmúlt években énekelni kezdett, írói vénáját is megcsillogtatta, mozifilmekben szerepelt (mármint olyanokban, amiket "igazi" mozikban mutatnak be), sőt a videojátékok világa sem ismeretlen számára, Viola DeWyntert szinkronizálta a Saints Row: The Third és Saints Row: Gat Out of Hell játékokban. A magát az utóbbi időben fashion bloggerként definiáló Grey kisasszony pedig most épp főzőtudományával robbantotta fel az internetet.

Sasha Grey a Twitchen már régóta aktív, saját YouTube-csatornájára viszont eddig mindössze pár videó került fel, és ezek nem is produkáltak túlzottan nagy elérést. Most viszont egy teljesen új műfajban próbálta ki magát: főzőműsorokat kezdett el forgatni, az internet népe pedig imádja azt, amit csinál. 

Az elmúlt héten rögvest két dél-amerikai különlegességet is elkészített. Maguk a főzőcskézések a Twitchen Secret Sauce címmel futó sorozatának a megvágott epizódjai. Spoiler: a videók végén Sasha Grey be is falja azt, amit főzött. 

Azzal zárnám gasztronómiai kirándulásunkat, hogy bár továbbra sem vagyok tisztában azzal, ki is ez a hölgy, de a jelek szerint a konyhában tényleg nagyon ügyes, szóval épp itt lesz az ideje rákeresnem a világszőttesen, hátha mutat még pár remek receptet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)