Hirdetés

Napi büntetés: sokkal több energiabefektetéssel temették el ezt a zacskó chipset, mint amennyit megért

|

Egy videós úgy gondolta, egy 1,4 tonnás szarkofágba kell rejtenie egy zacskó Cheetost, hogy ha a jövőben majd kiássák, tudják, mit evett a mai kor embere.

Hirdetés

Mindig jó érzés elővenni a régi képeket, amiken láthatjuk, hogy éltünk mi vagy mások 10, 20, 30 vagy még több évvel ezelőtt. Az időkapszulák koncepciója szintén szuper, jelenleg is számos elásott szelence vár arra, hogy egy napon majd kinyissák, és megnézzék, mit tartottak anno az emberek megóvásra érdemesnek, a korra jellemzőnek, annyira fontosnak, hogy azt a későbbi generációk tagjai számára is meg akarják mutatni.

Egy videós időt és energiát nem spórolva épített egy 1361 kilós szarkofágot, amiben egyetlen dolgot helyezett el: egy zacskó extra csípős Cheetost.

Hirdetés

A mindenféle viszontagságnak ellenálló betondobozban dróttal rögzítette a gyantába öntött chipset, hogy még a földrengések se árthassanak neki. Fedelére gyönyörűen ráírta az összetevőket, majd arannyal öntötte ki a betűket, aztán ásott egy gödröt és beletemette. Az instrukciók szerint 2022-től számítva 10 ezer éven át tilos kinyitni. Érdemes megnézni a készítés folyamatát, bámulatos.

@sunday.nobody

♬ original sound - Sunday Nobody

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)