Hirdetés

Napi büntetés: tinédzserek tömegével mennek ünneplőben a Minyonok 2-re, a mozik nem örülnek

|

Egy TikTok trend miatt fiatalok százai mennek el ünneplőben a Minyonok: Gru színre lép vetítésére - néhol már tiltásra került sor.

Hirdetés

Vannak egészen idióta és veszélyes TikTok kihívások, amiket már a platform is egyre hamarabb, egyre határozottabban tilt, de gondolhatnánk, hogy a #GentleMinions trend senkinek nem árt. Elvégre mi baj lehet abból, ha jól öltözött tinédzserek mennek tömegével megnézni a Minyonok: Gru színre lépet?

Alapvetően nyilván semmi, viszont ha felbukkannak azok, akik nem tudnak viselkedni, mindenki szórakozását elrontják.

Hirdetés

Valószínűleg az ODEON Cinemas dolgozói sem gondolták, hogy valaha ki kell rakniuk egy plakátot, amivel jelzik, hogy azon, csoportban érkező vendégeket, akik ünnepi viseletben akarják megnézni az új Minyonok filmet, nem fogják beengedni korábbi kellemetlenségek miatt. Nem tudni, pontosan miért hozták meg ezt a szabályt, mit tettek azok, akik miatt a mozizás eme kifinomult formáját be kellett tiltani.

A kiöltözött fiatalok látványa nem ijesztőbb, mint egy iskolai ballagáson való részvétel:

@carsonpaskill #gentleminions #riseofgru @minions ♬ Rich Minion - Yeat

A Minyonok: Gru színre lép remekül nyitott a hétvégén, több mint 200 millió dolláros bevételt termelt. Ha ti is megnéznétek, most már mindenképp öltönyben menjetek el rá, de ne csináljatok semmi olyat, amit hétköznapi öltözetben nem tennétek a moziban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)