Hirdetés

Napi büntetés: több mint 2000-en nézték, ahogy egy streamer némán olvasgatott

|

Az idei április elseje egy vad parti volt a streaming platformon. Több vicckategória is felbukkant, a streamerek pedig ki is élvezték a lehetőséget.

Hirdetés

Április 1. a gaming világ egyik kedvenc kreatív ünnepe, amikor minden kiadó, platform és játékfejlesztő igyekszik beugratni a rajongóit, vagy vicces eseményekkel előállni. A Twitch is beszállt tegnap a buliba egy pár olyan új kategóriával, mint a Silent Reading, a Pizza Time, vagy a Literally Just Chatting.

Bármennyire is meglepő lehet ez sokaknak, a Silent Reading hatalmas sikert aratott: a Twitch saját csatornáján 2400-an nézték, ahogy egy streamer némán olvassa és lapozgatja a könyvét. Nevezhetjük ezt az olvasás népszerűsítésének, de félő, hogy nem a klasszikusan várt eredményt hozta.

Hirdetés

A legnépszerűbb vicckategória a Literally Just Chatting volt, ahol sokan csak a szokásos, beszélgetős showjukat pörgették. Azért ott volt például Girl_dm, aki szó szerint csak chateléshez indította el a műsorát. A nézők gyakorlatilag egy chatszobaként használták a csatornát, de irányíthatták is azt, hogy mi jelenik meg a képernyőn.

A platform túloldalán közben PizzaPrincessG a New yorki éttermében pörgette ki a pizzákat a konyhából, hogy büszkévé tegye ezzel a Pizza Time kategória megteremtőit.

Sokan voltak egyébként, akik örömmel streamelték a semmit a "vicc kedvéért", de el tudjuk képzelni, hogy ezekből az áprilisi műsorokból valami igazi is kinőhet majd. Girl_dm stream chatszobája például hatalmas siker volt, így ebből még bármi lehet hosszabb távon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)