Hirdetés

Napi büntetés: ebben a videóban Tom Hanks lett Shazam

|

Emlékeztek még az 1988-as Segítség, felnőttem! című dramedy-re Tom Hanks főszereplésével? Valaki összevágta úgy a film és a Shazam trailerek jeleneteit, hogy a színész váljon szuperhőssé.

Hirdetés

Bár áprilisban sokak számára nem a Shazam! a legjobban várt szuperhősfilm (elvégre lesz ott egy Bosszúállók: Végjáték is a hónap végén), azonban a DC-Warner duó legújabb hőse mindenképpen megérdemli a figyelmet, ugyanis kellemes és vicces gyöngyszem lehet a zsáner felhozatalában.

Hirdetés

A Nerdist azonban nem érte be azzal, hogy Zachary Levi poénkodik a hőslét újdonsült varázsáról, hanem remek humorérzékről tanúbizonyságot téve összevágták a Shazam! eddigi trailereinek egyes jeleneteit az 1988-as dramedy, a Tom Hanks főszereplésével készült Segítség, felnőttem! (Big) passzoló pillanataival. Szerintünk fenomenális lett, így bátran ajánljuk megtekintésre:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)