Hirdetés

Napi büntetés: ugye te is takaróznál Nicolas Cage arcába?

|

Finom, puha, mereven néz, Nicolas Cage a háló dísze lehet.

Hirdetés

Mindnyájunk életében helye lenne egy kicsivel több Nicolas Cage-nek. Ha az idén megjelent A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya nem lenne elég, és az Ál/Arc, meg a Fegyvernepper nosztalgiája is unalmas, még mindig van egy módja, hogy becsempésszük a színészt a mindennapjainkba.

Eddig nem tudtuk, nem is sejtettük, de csak egy hatalmas Nicolas Cage arcú takaróra volt szükségünk. A LIK EPOCH, akik gyártják a takarót, azt állítja, hogy a takaró teljesen bőrbarát, rendkívül puha és tartós. Épp olyan, mint amilyennek Cage bőrét is elképzeljük. 

És nehogy azt higgyétek, hogy itt csak szimplán egyféle Cage takaróról van szó. Egy sosem lehet elég!

Hirdetés

A színész kiterített arcával ellátott takaró három különböző méretben rendelhető, és ha zavar, hogy minden este Nicolas Cage csupasz arca belebámul a lelkedbe, megrendelheted Pikachu-ként, Mona Lisaként, sőt, egy banánként is. Tökéletes.

Ha valamilyen szégyenteljes oknál fogva valaki nem ismeri a legenda történetét, annak azért igyekszünk segíteni, mielőtt venne egy érdektelen plédet:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)