Hirdetés

Napi büntetés: unatkoztak a járvány alatt, zseniális lemezborítókat készítettek az idősotthon lakói

|

Egy londoni idősek otthona lakói a konronavírusjárvány alatt úgy ütötték el az időt, hogy újraalkottak saját fotóikkal pár lemezborítót. A végeredmény magáért beszél.

Hirdetés

Sydmar Lodge Idősek Otthona a jelek szerint egy csomó végtelenül humoros idős úr és hölgy lakóhelye, legalábbis az alábbi galériában található képek ezt bizonyítják. A koronavírusjárvány alatt mindenkinek nehezebb lett kicsit az élete, ez az idősotthonok lakóira volt igaz, hiszen nem találkozhattak szeretteikkel. Találtak viszont egy remek hobbit, amivel gyorsabban telt az idő.

Hirdetés

Az ápolókkal karöltve ugyanis fotózkodni kezdtek, fényképeikkel pedig olyan híres formációk legendás albumainak borítóit alkották újra, mint a Queen, a The Clash, vagy épp Elvis Presley és Madonna. Az alábbi galériában ti is megtaláljátok az elkészült műveket, amelyeket egyébként Twitterre töltött fel az otthon egyik munkatársa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)