Hirdetés

Napi büntetés: zseniális, ahogy akcióhősök segítenek megtanulni az ábécét

|

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is beszáll az oktatásba.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is megkerülhetetlen alapköve az akció műfajnak: előbbi olyan klasszikusokkal kápráztatta el a rajongókat, mint a Terminátor-filmek, Az utolsó akcióhős, a Total Recall - Az emlékmás, a Ragadozó és a Kommandó, utóbbi pedig sok más mellett a Rambóval, a Kobrával, a Tango és Cash-sel, A pusztítóval és a Cliffhangerrel lopta be magát a szívekbe.

Ráadásul mindketten a mai napig aktívak. Sly-nak idén debütált az Amazon Prime-on a Szamaritánus című szuperhősfilmje, a Tulsa King nevezetű gengszteres sorozata pedig a Paramount+-on mutatkozott be, miközben dolozik A galaxis őrzői 3-on és A feláldozhatók 4-en is. Schwarzi pedig az Utap sorozaton dolgozik, benne lesz a Kung Fury folytatásában, valamint régóta szeretné összehozni a következő Conan kalandot és az Ikrek folytatását is Danny DeVitóval. 

Hirdetés

Mindkettő akciócsillag beszédstílusa egyedi, ezért nem véletlen, hogy számos paródia készült róluk az évek során, azonban most felkapott az internet két olyan évekkel korábban készült videót, amelyek annyira jópofák és egyben hasznosak is, hogy muszáj voltunk őket megmutatni nektek, hátha kimaradtak eddig. Egy YouTube-tartalomgyártó, bizonyos TwinkieMan készítette el, hogy milyen lenne az ábécé, ha mindegyik betűhöz egy-egy idézet és klip tartozna az említett színészektől. 

Aki magyar szinkronnal nézte mindig is a filmeket, annak valószínűleg kevésbé fog betalálni a dolog, de így is érdemes megnézni, hogyan hangzik egy-egy szállóige angolul. Íme Schwarzeneggeré, amelyből nem maradhatott ki a Get to the choppa és a Put that cookie down sem: 

Nem kevésbé parádés a Stallone videó sem az elmaradhatatlan Adriennel és a Rambo is a pussyval:

A videók hatására egyébként más felhasználók is eljátszottak a gondolattal, és megszületett a Samuel L. Jackson és a Jim Carrey ábécé is. A magyar színészek közül szerintetek ki kaphatna ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)