Hirdetés

Napi cukiság - R2-D2 szerelmes lesz ebben a hibátlan rajongói filmben

|

Az a helyzet, hogy a Star Wars-nál már csak a rajongóit tudjuk jobban szeretni. Az R2-D2 replikákért külön jár a pacsi.

Hirdetés

Jelenleg a csapból is a Star Wars folyik. Lassan már nem lesz menő rajongani érte. Arról mondjuk megoszlanak a vélemények, hogy ez valaha menő volt-e, de én azért bízva bízom.

A Star Wars Battlefront, az új Star Wars spin-off, a Rogue One, a képregények, élőszereplős sorozat és persze a Star Wars VII: Az ébredő erő mellett folyamatosan készülnek a rajongói alkotások is, amik között van pár, ami mellett egyszerűen képtelenek vagyunk szó nélkül elmenni. Az 'Artoo in Love' című rajongói film például egy jó példa erre. Nemcsak azért érdemes megnézni, mert egy végtelenül cuki történetet mesél el arról, ahogy R2-D2 beleszeret egy postaládába, hanem a filmben szereplő működő replikák miatt is. A kis robotokat Grant McKinney építette meg és ő is irányította őket a filmben.

Nagyon akarok egy ilyet, de nem tudom, hogy milyen mesével tudnám indokolni ezt asszonypajtás előtt. Már az Evolve DLC-knél sem nagyon tudtam mit mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)