Hirdetés

Napokig lógott összeesküvéselmélet-hívőkkel Boratként Sacha Baron Cohen

|

A színész a Borat 2 kedvéért öt napon át összessküvéselmélet-hívőknél lakott, egy pillanatig sem esve ki a szerepből.

Hirdetés

Október 23-án, azaz most pénteken kerül fel az Amazon Prime kínálatába a Borat folytatása, amiben Sacha Baron Cohen legismertebb karaktere tettei következményeivel néz szembe, valamint megpróbálja elajándékozni lányát az Egyesült Államok alelnökének. Csak a szokásos. 

A színész ismét nem óvatoskodott, vállalva azt, hogy mint az előző rész esetében, úgy most is a filmben megjelenő civilek tucatjai pereljék be. 

Hirdetés

A New York Times-nak nyilatkozva elmondta, szerette volna megmutatni, hogy az összeesküvés-elméletek hívői nem őrültek, csak "átlagos, jó emberek, akiket hazugságokkal etettek meg."

"Teljesen mások, mint a politikusok, akiket a saját hatalomvágyuk vezérel, és felismerték, hogy hazugságok terjesztésével, a történelem leghatékonyabb propagandagépezetét használva félelmet kelthetnek az emberekben."

Ennek érdekében öt napra beköltözött két összeesküvéselmélet-hívő házába, ahol Boratként élt - ebből a korábbi előzetesben láthattunk is egy részletet.

Cohen elmondta azt is, hogy az utazási korlátozások miatt nem mehetett akárhova, és olyan területeket is meg kellett látogatnia, ahol golyóálló mellényt volt kénytelen viselni. Sosem szólt feleségének, Isla Fishernek, ha valami veszélyesre készült, csak azután, hogy már túl volt rajta. Ennek az az oka, hogy Fisher egyszer elment a Bruno forgatására, viszont rendőrségi üldözésbe keveredtek, és az egész nagyon felkavarta őt, inkább soha többé nem szerette volna látni, hogyan dolgozik a férje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)