Hirdetés

Napokon belül itt van a Star Wars: The Mandalorian új előzetese

|

Kiderült, hogy a Star Wars: The Mandalorian a 2. évead startja előtt még biztosan kapni fog egy új trailert.

Hirdetés

Könnyel lehet, hogy egyszer még film is készül a Star Wars: The Mandalorian alapján, de ez egyelőre csak kósza találgatás. Az viszont teljesen bizonyos, hogy október 30-án elstartol a Disney+-on a széria második évada. Rövid kedvcsinálókból ugyan már többet is mutatott a Lucasfilm, de teljesértékű trailerből eddig csak egyet kaptunk

Most viszont kiderült, mikor számíthatunk újabb előzetesre: az alább is látható rövid reklámspot szerint a friss kedvcsináló az Arizona Cardinals és Dallas Cowboys focicsapatok NFL meccsén, jön a friss videó. 

Hirdetés

A szóban forgó focimeccs keleti parti idő szerint október 19-én hétfőn, 20:15-kor kezdődik, ami annyit tesz, hogy nálunk már átnyúlik az első sípszó kedd hajnalra, egészen pontosan 2:15-re. Ha nem akarok csak ezért éjszakázni, akkor természetesen kedd reggel elég lesz csak felnéznetek a GSO-ra, a nap első hírei között mindenképp megtaláljátok majd az új Star Wars: The Mandalorian előzetest.

Az új trailer érkezésére az alábbi reklám hívta fel a igyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)