Hirdetés

A NASA is haza akarja hozni Tony Starkot

|

Az amerikai űrkutatási szervezet felajánlotta segítségét, miután ők is megnézték a Bosszúállók: Végjáték első előzetesét.

Hirdetés

Múlt péntek óta a legvadabb Marvel-rajongók végtelenítve pörgetik a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) első kedvcsináló videóját, a trailer pedig nyilvánvalóan a NASA figyelmét sem kerülte el - nem is kerülhette volna, annyian kérlelik azóta is őket a közösségi oldalakon, hogy hozzák haza Tony Starkot az űrből.

Hirdetés

Mint tudjuk, mikor Tony elkezdi felvenni szívszorító utolsó üzenetét szerelmének, már napok óta elfogyott az élelme és a vize, sőt hamarosan az oxigénkészlete is a végére ér. Azóta egy csomóan kezdték el kérlelni a NASA-t, hogy segítsenek kedvenc szuperhősükön. Nos, a NASA végre reagált. Az alábbi tweetben a szervezet tanácsokkal látta el a Marvelt, ami egyből meg is köszönte a segítséget. 

Mókás látni, hogy milyen hatásokat képes manapság elérni egyetlen előzetes, de ez annyira nem is csoda, hiszen még sosem néztek meg ennyien 24 óra alatt egy új mozis trailert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)