Hirdetés

Natalie Portman elárulta, visszatérne-e a Star Wars világába Padmé szerepében

|

Ti örülnétek, ha valamilyen formában tényleg visszatérne Natalie Portman és vele együtt Padmé?

Hirdetés

Natalie Portman a Star Wars előzménytrilógia egyik legfontosabb szereplője volt, hiszen ő alakította Anakin Skywalker nagy szerelmét, Luke és Leia édesanyját, Padmét. A színésznő nemrég a GQ-féle Actually Me videósorozat legújabb részében egy halom kérdést kapott, többek között arra is kíváncsiak voltak az interjúztatók, hogy ha adódna rá lehetőség, visszatérne-e még egyszer Padmé szerepéhez.

Portman utoljára ugyebár a harmadik részben, vagyis a Star Wars: A Sith-ek bosszújában alakította Padmé Amidalát, itt pedig búcsút is kellett vennünk tőle, mivel meghalt, miután életet adott ikergyermekeinek. Nyilván érdekes lenne így visszahozni őt, de akár egy előzménytörténet formájában is simán megoldható lenne a dolog.

Hirdetés

No, de mit válaszolt a kérdésre Portman? Egészen pontosan a következőket:

"Nincsenek információim erről. Senkit sem kért még meg arra, hogy térjek vissza, de nyitott lennék erre."

Mindezek tükrében, ha ti is szeretnétek, hogy Natalie Portman újra egy Star Wars filmben vagy sorozatban szerepeljen, csak drukkolnotok kell, hogy a Disney illetékesei is nézzék az említett interjút.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)