Hirdetés

Natalie Portman is a Marvel filmek védelmére kelt

|

Szerinte mindenféle mozinak megvan a helye, ahogy a művészet kifejezésének sem csak egyelen módja létezik.

Hirdetés

Lassan Hollywood apraja-nagyja felsorakozik a Marvel filmek mellett vagy éppen ellenük; ezt a heves véleménynyilvánítás-dömpinget Martin Scorsese engedte útjára, majd Francis Ford Coppola fokozta, amikor meglehetősen lekezelően nyilatkozott a jelenleg legnépszerűbbnek számító filmes zsánerről, a képregényfilmek műfajáról. Ahogy az várható volt, sokan a filmek védelmére keltek, köztük James Gunn, Samuel L. Jackson, Bob Iger és újabban Natalie Portman.

Hirdetés

A hírek szerint az Oscar-díjas színésznő visszatér a következő Thor filmben, sőt az eddigi, kötelező romantikus kellék szerepe helyett ő maga is szuperhősködésre adja a fejét. Noha Portman talán pont a kevésbé jól sikerült darabokban tűnt fel, azt semmikép nem mondanánk rá, hogy megvetendő munkát végzett. Coppola kemény szavaira így reagált:

"Úgy gondolom, hogy van hely minden típusú mozinak. Nem csak egy útja van a művészetnek sem. Szerintem a Marvel filmek azért nagyon népszerűek, mert tényleg szórakoztatóak, és az emberek vágynak a szórakozásra, amikor van egy kis idejük munka után, miután legyűrték a való élet nehézségeit."

Portman határozottan nem csak a közönségfilmes szerepeiről híres, így a kizárólag komoly drámákért és művészi igényű filmekért moziba járóknak is ismerős lehet, ha máshonnan nem, a Fekete hattyúból. Az ő szakmai megbecsülése talán elejét veheti a további vitáknak, de erről nem vagyunk teljesen meggyőződve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)