Hirdetés

Natalie Portman végleg átveszi a stafétát Thorként?

|

Taika Waititi reagált arra a felvetésre, hogy Chris Hemsworth szögre akaszthatja-e a fegyvert.

Hirdetés

A minap befutott a Thor: Szerelem és mennydörgés teljes értékű előzetese, amely egyrészt leleplezte végre a Christian Bale által megformált Gorrt, az istenölőt, másrészt többet is megmutatott Natalie Portman karakteréből, Mighty Thorból.

Jane Fosterből a Mjölnirt forgató harcos lesz, amely akár azt is előre vetíthetné, hogy a mennydörgés isteneként már számos alkalommal felbukkanó Chris Hemsworth a legújabb filmmel elbúcsúzhat és átadhatja a stafétát a női Thornak, ám a Thor: Szerelem és mennydörgést rendező Taika Waititi más állásponton van. 

Hirdetés

Waititi a Total Filmnek adott interjút, amelyben szóba került az is, hogy Jane a Mjölnir segítségével birtokolni fogja Thor erejét, és ez jelentheti-e azt, hogy a sok mindent megélt hős helyébe lép. 

"Nagyon szórakoztató az ötlet, hogy Thor megkapta a Vihartörőt, a nagy fejszét, és most a kalapácsa visszakerült, de valaki más kezében van. Már nem az ő kalapácsa. Ez az ötlet, hogy valaki átveszi a helyét. Azt hiszem, sok rajongó azt fogja feltételezni, hogy »Ó, oké, ez a staféta átadása«... Nem vagyok beavatva a Marvel jövőre vonatkozó terveibe, de nem hiszem, hogy ez a helyzet.".

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

És hogy mit hozhat akkor a jövő az MCU-s Mighty Thor számára? Aki nem olvas képregényeket, azok számára kissé spoileresen folytatjuk, de Waititi elmondta, hogy erősen merítettek Jason Aaron ikonikus képregényfolyamából, ebben pedig Foster mellrákkal küzd, az állapotán pedig minden alkalommal ront, amikor használja az erejét.  

"Elég szorosan ragaszkodunk Jane történetéhez, és ahhoz, ami Jane-nel történt... mert ez nagy hatással volt a filmre. Megpróbáljuk a legjobb részeket átvenni belőle."

Nézzétek meg korábbi összefoglalónkat a női Thorról, ha szeretnétek többet is tudni róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)