Hirdetés

Need for Speed film - képek, videó érkezett

|

A Halálos Iramban-széria sikereire törekedve a DreamWorks szerezte meg a Need for Speed franchise megfilmesítési jogait és gőzerővel készülnek az első epizóddal.

Hirdetés

Rég volt, talán igaz sem volt, mikor tavaly nyáron hírt adtunk az Electronic Arts és a DreamWorks megállapodásáról, minek eredményeképpen megkezdődhetett a Need for Speed mozifilm forgatása Scott Waugh (Act of Valor) rendezői irányításával.

A Halálos Iramban bevételeire pályázó adaptáció forgatókönyvét a George és John Gatins páros jegyzi, akik korábban már kifejtették álláspontjukat a filmmel kapcsolatban. Szerintük a Need for Speed a ’70-es évek kultikus autós filmjeihez hasonlít majd, persze mindezek mellet megőrzi a franchise alapvető szellemiségét is. Az elképzelt koncepcióhoz sikerült megtalálniuk a megfelelő főszereplőt Aaron Paul (Totál szívás, Az utolsó ház balra) személyében, aki mellett olyan mellékszereplők tűnnek fel, mint Michael Keaton, Imogen Poots, Dominic Cooper és a rapper, Kid Cudi. Egy héttel ezelőtt Twitteren adta a világ tudtára Aaron Paul, hogy megkezdődtek a forgatások a kaliforniai Mendocino County helyszínen, ahonnan a napokban két kép és egy videó szivárgott ki a világhálóra.

A legelső fotón (fent) egy matt fekete Porsche Cayenne, egy Ford Mustang, egy Bugatti Veyron és még két sportautó (a vörös többek szerint egy Koenigsegg vagy egy Saleen S7)  kapott rivaldafényt, míg a másodikon egy valódi egzotikum, a McLaren P1 a sztár (lent).

Amint több anyagunk lesz, biztosan jelentkezünk, addig is itt egy kedvcsináló videó a forgatásról:

A DreamWorks égisze alatt készülő Need for Speed mozi eredetileg 2014. február hetedikén jelent volna meg, de a közelmúltban a stúdió eltolta a dátumot egészen március 14-re. Reméljük hasonlóan pozitív lesz a filmváltozat fogadtatása is, mint a Criterion fejlesztette, 2012-es Need for Speed: Most Wanted debütálása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)