Hirdetés

Need for Speed film - készül a folytatás

|

Az Electronic Arts bejelentette a Need for Speed film folytatását, ami meglepő módon Kínában fog jászódni.

Hirdetés

Az első Need for Speed nem robbantott bankot, de azért összehozott egy kellemes 203 millió dollárros bevételt, ami nem rossz, tekintve hogy 66 millióból hozták össze a filmet.

Variety jelentése szerint a 2014-es  film folytatása már előkészületi fázisban van. A folytatás még tervezés alatt áll, és úgy tűnik, az Electronic Arts most a kínai China Movie Channel Program Centerrel, a Jiaflix Enterprises-szal, és az 1905 Picturesszel lépett együttműködésre, de a projekt addig biztosan nem kaphat zöld utat, amíg a Need for Speed film jogai a DreamWorksnél vannak. A Variety értesülései szerint a kínai cégek és a DreamWorks még el sem kezdték a tárgyalást.

A China Movie Channel elnöke, Yin Cao azt nyilatkozta, hogy ő optimista és elárulta, hogy több kínai színészpalántát, és jellegzetes elemeket akarnak a folytatásba. “Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk az EA-vel, a világ egyik legelismerteb kreatív cégével” - mondta. A film egyébként Kínában kiemelkedően jól teljesített, körülbelül 65 millió dollár bevételt hozzott.

Jelenleg még nem tudni, hogy ki rendezné, kik lennének a szereplők, vagy mikorra tervezik bemutatni, ahogy azt sem, hogy Aaron Paul visszatér-e. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)