Hirdetés

Need For Speed mozi - ilyen a forgatás

|

Ha már az EA konferencián szóba került a Need for Speed, akkor természetesen a készülő film kapcsán is mutatni kellett valamit a népnek. Hát gyönyörű kocsikból nem lesz hiány.

Hirdetés

Nem is tudom, hogy egy Need for Speed film kapcsán milyen más hozzáadott értékről beszélhetünk, így nem is nagyon kívánnék többet belegondolni a produkcióba, mint ami várható.

A Need for Speed: Rivals mellett a Need for Speed mozi forgatásáról is szó esett természetesen, mutattak is pár kellemesen lázba hozó képsort a helyszínről. Ebből persze nem lehet eldönteni, hogy érdemes-e beülni majd a moziba, de mivel a Halálos iramban sorozat benzingőze is sokakat megszédít, ki vagyok én, hogy előre megítéljem Scott Waugh szárnypróbálgatását. Íme a gyors bemutató:

Ti mit gondoltok? Jó filmet remélhetünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)