Hirdetés

A Netflixnél álláshirdetésben keresnek witchereket

|

Ha már megvan a vaják-medalionod egy akkreditált vaják iskolából, akkor a Netflixnek lehet egy jó ajánlata számodra.

Hirdetés

Hamarosan indul a Vaják sorozat a Netflixen, mi pedig már alig bírunk a türelmetlenségünkkel, hogy megtudjuk, vajon hogyan sikerül képernyőre vinni Ríviai Geralt, Ciri és Yennefer monumentális kalandját. A streaming platform a jelek szerint nem éri be egy szörnyvadásszal a csapatában, hiszen álláshirdetésben keresnek releváns tapasztalattal rendelkező vajákokat. 

Hirdetés

A Netflix a biztonsági részleghez toboroz embereket, akik egy sor igen furcsa kompetenciának a birtokában kell legyenek. Eszerint néhány vajákot bérelne fel a stúdió, ha esetleg strigák és ghoulok fenyegetnék a kollégákat. Az állás betöltéséhez szükséges követelmények között van saját ló, két kard és a szükséges főzetek; szörnyek, bestiák, démonok és egyéb lények eltávolításában való jártasság; a kisebb rossz és a nagyobb jó közötti különbség felismerése; négy éves képzés egy akkreditált vaják iskolában, és ezen felül még jó pár érdekes kikötés. A teljes álláshirdetést a Netflix oldalán tudjátok megnézni.

A jelentkezéshez egy egy percnél nem hosszabb videót kell beküldeni a stúdióhoz, hogy elbírálhassák, megfelelőek vagyunk-e a feladatra. Az első projekt december 20-án kezdődik, azaz a The Witcher premierjének napján, ami egészen biztosan a végzet műve lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)