Hirdetés

Négy évad után búcsúzik az HBO egyik legnépszerűbb sorozata

|

A készítők már évekkel ezelőtt eldöntötték, hogy elvarrják a történet szálait.

Hirdetés

Az HBO streaming-platformján nagy sikert aratott a 2018-as Utódlás (Succession) című sorozat, amely eddig összesen 13 Emmy-díjat szerzett, 48 jelölésből. A Collider információi szerint azonban a nemsokára érkező negyedik évaddal búcsúzik a széria, amelynek főbb szerepeiben olyan nevek láthatóak, mint Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook, Jeremy Strong és Nicholas Braun.

A sorozatot életre hívó Jesse Armstrong már korábban is beszélt róla, hogy egy nagyobb durranással szeretné befejezni a történetet, ha pedig ehhez arra van szükség, szívesen lemond az ötödik évadról.

Hirdetés

A showrunner már a 2019-ben véget ért második évadot követően elkezdett gondolkodni azon, hogy milyen irányba vinné a sztorit, végül pedig 2021 végén, az írókkal követő egyeztetés után döntött úgy, hogy a negyedik lesz az Utódlás utolsó évada.

Az említett Jeremy Strong, aki Kendall Roy szerepét játssza, ezen a héten korábban úgy nyilatkozott, hogy "egyfajta halálélményt" jelent számára elbúcsúzni a karakterétől. Igaz, akkor még csak feltételes módban kérdezték tőle, hogy mi lesz majd, ha véget ér a sorozat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A negyedik évad - spoiler alert! - története a Waystar Royco médiakonglomerátum értékesítése körüli eseményeket járja körül. A felvásárló Lukas Matsson figuráját Alexander Skarsgård kelti életre. Emellett olyan történetszálak fognak folytatódni, mint Tom és Shiv konfliktusa, illetve a Roy-testvérek közötti hatalmi harcokból és áskálódásból sem lesz hiány, ahogy az eddig is jellemző volt a sorozatra.

Az Utódlás negyedik, egyben utolsó évada március 26-án érkezik az HBO Max streamingplatformjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)