Hirdetés

Négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják Kevin Spacey-t

|

A kegyvesztett színész ügye csak mostanra jutott el a vádemelésig.

Hirdetés

Még 2017-ben hozta nyilvánosságra Anthony Rapp színész, hogy Kevin Spacey 1986-ban, amikor Rapp mindössze 14 éves volt, szexuálisan zaklatta őt. Ezt követően lényegében mindenki szerződést bontott Spacey-vel, kirúgták a Kártyavárból, kivágták Ridley Scott filmjéből, A világ összes pénzéből, és csak mostanában kapott újabb szerepeket kisebb produkciókban, például egy tatárjárásról szóló, készülő filmben.

Talpraállását nem segíti elő, hogy a bizonyítékok hosszas tanulmányozását követően meghozta döntését az Egyesült Királyság illetékes hivatala, és négy rendbeli szexuális zaklatás miatt kell felelnie, amiket három különböző férfi ellen követett el 2005 és 2013 között.

Hirdetés

Egy további esetben szexuális erőszak vádja is felmerült, mivel egy illetővel annak beleegyezése nélkül "behatolással járó szexuális aktusban" vett részt. Még nem tudni, mikor kezdődik meg ügyének tárgyalása, de a CPS kiemelte, hogy joga van a korrekt eljáráshoz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)