Hirdetés

Négy új szereplő is bemutatkozott a Witcher 3. évadából

|

A könyvekből ismert karakterek mellett egy teljesen új szereplőről is lerántotta a leplet a Netflix, akit a Vaják harmadik évadában láthatunk majd.

Hirdetés

Nemrég elkezdődött a Netflix-féle Vaják harmadik évadának forgatása, és hiába igyekeznek az alkotók megőrizni a kíváncsiskodó szemek elől, mi minden történik majd a friss epizódokban, vannak olyan részletek, amiket szinte lehetetlen titokban tartani.

A munkába igyekvő színészeket például nehéz nem kiszúrni, így az alkotók inkább maguk lepleztek le négy új szereplőt, akik kapcsán elmondták azt is, milyen karaktereket személyesítenek majd meg a harmadik szezonban. Ebből pedig több esetben arra is lehet következtetni, milyen történetszálakat dolgoz majd fel a következő évad.

Hirdetés

Elsőként viszont egy olyan szereplőről rántotta le a leplet a Netflix, akit még sem a könyvekben, sem a játékokban nem láthattunk. Gallatin egy Scoia'tael csapatot vezet, akik Nilfgaard oldalán harcolnak, a kapcsolódó Twitter-bejegyzés szerint a céljai kapcsán Francescával kerül majd összetűzésbe az újonnan kitalált karakter. A szerepet Robbie Amell kapta, akit a CW-féle The Flash sorozat mellett több Scooby-Doo filmben is láthatott a közönség, de leginkább az A kiválasztottak és a Feltöltés című sorozatok hoztak neki ismertséget.

A Netflix következőként megerősítette, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően érkezik a sorozatba Milva, aki (kisebb spoilerek következnek) az eredeti Vaják könyvekben segít Geraltnak másodszor Ciri nyomára jutni. A brokiloni erdő kevés emberi lakójának egyikét a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában is szereplő Meng'er Zhang alakítja majd.

A harmadik színész, akinek a közreműködéséről beszámolt a Netflix, Hugh Skinner, aki a Hadisajtó, az A nyomorultak, és a Bolhafészek mellett a BBC saját működését parodizáló sorozatában, a W1A
-ban tűnt fel. Ő Vizimir király öccse, Radovid herceg szerepét kapja, akinek a szerepét talán a játékfeldolgozások jobban kidomborították, mint Sapkowski saját Vaják-történetei.

Végül kiderült, hogy megjelenik a könyvekből ismert, Patkányok nevű banda is, akik közül az egyik tagot, Mistle-t Christelle Elwin játssza majd. Az ő feltűnése - Milváéval együtt - azt sejteti, hogy a Vaják második évadának végén látott találkozás, amikor Geralt, Ciri, és Yennefer végre együtt lehetett, valószínűleg nem lesz hosszúéletű.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A trió minden bizonnyal még a harmadik szezon alatt újra szétszéled, hiszen két új karakter is akad, akik a könyvek története szerint akkor jutnak szerephez, amikor Geraltnak ismét kutakodnia kell Cintra hercegnője után.

Hogy mennyire követi majd szorosan a regények és novellák eseményeit a Netflix-féle Vaják harmadik évada, azt még nem igazán tudjuk, de a második évad kritikai, de főleg rajongói visszajelzései alapján úgy tűnik, sokan szeretnék, ha a harmadik évad kevesebb újítással adaptálná az alapanyagát. Az egyébként már biztos, hogy a Mistle és Ciri között kibontakozó románcot a showrunner, Lauren Schmidt Hissrich kicsit másképp szeretné bemutatni, mint Sapkowski.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)