Hirdetés

Nehéz megérteni, mi történik a Mátrix: Feltámadások új előzetesében

|

Nézzétek meg ti is, hátha nektek sikerül rájönni arra, miért olyan a trailer, amilyen.

Hirdetés

Alig több mint három hét múlva láthatjuk a következő Mátrix filmet, amiben visszatérnek régi karakterek, képbe kerülnek újak, és lesznek, akik szerepét mások veszik át. A most érkezett, Déja Vu alcímet viselő előzetes nagyjából sejteti, hogyan történhet meg mindez, miért van még életben Neo és Trinity, és hogyan fiatalodott meg Morpheus.

Hirdetés

Az egy perc hosszúságú trailerben azt hallhatjuk részben ismételgetve, hogy a dejà vu hiba a mátrixban, miközben az előző három film pillanatai keverednek a negyedikével. Lehetséges, hogy az új szimuláció a régi kódot használó reboot, ami magyarázatot ad arra, miért térnek vissza a főszereplők. A hivatalos szinopszisban egyébként arról írnak, hogy az új mátrix erősebb, biztonságosabb és veszélyesebb, mint valaha.

Meglátjuk december 23-ától. Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)