Hirdetés

Neil Gaiman beleállt Elon Muskba, mert mást gondolnak A Gyűrűk Ura sorozatról

|

A Sandman atyja csípős riposzttal reagált Twitteren Musk véleményére.

Hirdetés

Nemrég elrajtolt az Amazon Prime méregdrága A Gyűrűk Ura sorozata, A hatalom gyűrűi, a dupla évadnyitó alapján pedig valami igazán kimagasló is születhet ebből. A széria debütálása az Amazon statisztikái szerint kimagasló siker volt, ugyanis a premier utáni 24 órában világszerte több mint 25 millióan kattantak rá az első két epizódra, ezzel pedig az Amazon Prime legsikeresebb rajtját tudhatja magáénak a streaming platform eddigi legambiciózusabb projektje. 

Hirdetés

Bár a visszajelzések alapján rengeteg nézőnek bejött a nyitány, nem mindenkit nyűgözött le a sorozat, többek között a SpaceX-ről, Tesláról és a PayPalról ismert Elon Muskot sem. Musk Twitteren adott hangot a nemtetszésének, feltételezve, hogy J.R.R. Tolkien forog a sírjában. Érvelését nem magyarázta túl, pusztán annyit tett hozzá, hogy a sorozat férfi szereplőinek többsége vagy gyáva, vagy bunkó, vagy mindkettő, és egyedül Galadriel az, aki bátor, okos és kedves. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Míg akadtak, akik egyetértettek Musk véleményével, addig az élő fantasy- és képregénylegenda, a Sandman megalkotója, Neil Gaiman nem volt túlságosan lenyűgözve, sőt. Miután egy követője megkérdezte tőle, hogy mit gondol az elhangzottakról, Gaiman a következőket felelte:

"Elon Musk sem fordul hozzám tanácsért, hogy hogyan ne vegye meg a Twittert, én sem megyek hozzá film-, tévé- vagy irodalomkritikáért."

Az író az odaszúrásában arra az ügyre utalt, amely hónapok óta foglalkoztatja a sajtót, hiszen Elon Musk és a Twitter kabaréba illő macska-egér játéka már több fordulaton van túl, mint amennyi epizód valaha is készülni fog A Gyűrűk Ura sorozatból - most éppen a pereskedésnél tart a történet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)