Hirdetés

Neil Gaiman rajongók napja: folytatódik az Amerikai istenek

|

Nem mehetünk el szó nélkül a mai nap híre mellett, ugyanis mifelénk sokat szeretik Neil Gaimant, és ha az Amerikai istenek folytatásáról van szó, akkor bizony hevesebben ver a szív.

Hirdetés

Márpedig meglehetősen izgalmas hírek érkeztek Neil Gaiman angliai kiadójától: Jane Morpeth, a Headline kiadó ügyvezető igazgatója bejelentette hetfő este, hogy a világhírű fantasy szerző következő könyve az Amerikai istenek folytatása lesz.

Nemrég még annak örülhettünk, hogy az Óceán az út végén (The Ocean At The End Of The Lane) Gaiman könyvből film is készül, de ez most még nagyobb szenzáció. Többet egyelőre nem lehet tudni, de a vérbeli rajongóknak talán nem is annyira váratlan a bejelentés, mivel maga Gaiman nyilatkozta még 2011-ben az Edinburgh-i Nemzetközi Könyvfesztiválon, hogy biztosan szeretne legalább egy folytatást írni az Amerikai istenekhez, úgy tűnik, hogy erre most kerül sor. Ráadásul az HBO-nál már megkezdődtek a televíziós sorozat előkészületi munkálatai, ez pedig már csak hab a tortán.

Az óceán az út végén című regény kb. három hónap múlva jelenik meg, Gaiman első új könyve lesz öt év után. A mű megfilmesítési jogai már elkeltek, Joe Wright lesz a rendező (Anna Karenina, Hanna, Vágy és vezeklés, Büszkeség és balítélet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)