Hirdetés

Mire készült a District 9 rendezője?

|

Neill Blomkamp valami újat lebegtetett meg, de egyelőre nem tudjuk, mire készült a sci-fi ellen-utópiákkal többször is bizonyított rendező.

Hirdetés

Az Alien: Covenant miatt egy darabig valószínűleg még nem láthatjuk a Neill Blomkamp rendezésében készülő Alien folytatást, de a dél-afrikai író-rendező addig sem pihen. Nem kizárt, hogy az új projektről hamarosan többet is hallunk, ugyanis Blomkamp  elkezdte felpiszkálni a rajongók érdeklődését.

Az Instagram-oldalán ugyanis tegnap új filmjének egyik lényéről tett fel egy fotót, ami azt jelenti, hogy valószínűleg már el is indult a forgatás, akármiről is legyen szó. A képhez társuló felirat azt legalább egyértelművé tette, hogy nem kezdett el Ridley Scottal párhuzamosan dolgozni és nem az Alien filmről van szó. Első körben azt is szívesen tudnánk, hogy az "Új dolgokon munkálkodom" kijelentés vajon egy eredeti sztorit, vagy egy korábbi filmjének folytatását jelenti, de úgy tűnik, az ilyen alapvető infókra is várnunk kell még.

Working on new things. Currently not alien

Brownsnout (@neillblomkamp) által közzétett fénykép,

Ti mit látnátok szívesen Blomkamptól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)