Hirdetés

Alien folytatást rendezhet a District 9 rendezője

|

A District 9 és az Elysium - Zárt világ rendezőjének Alien folytatáshoz készített koncepciórajzai nem csak minket győztek meg, de a kiadót is, azonban van egy kis gond.

Hirdetés

Az Alien téma most felkapottabb, mint valaha. Az Alien: Isolation folyamatosan bővül és a klasszikus filmeket is újra vetítik a mozik felújított formában, így talán most a legalkalmasabb rábólintani Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ, Chappie) korábbi zseniális látványterveire, amik egy újabb mozifilm lehetőségét vetítik előre.

Akkor a rendező azt nyilatkozta, hogy egy olyan ötletről volt szó, amiről még a  Fox stúdiónak sem volt tudomása és már továbblépett rajta, azonban most lehetséges, hogy mégis megvalósul a projekt. Egy friss interjúban Blomkamp elárulta, hogy a Chappie (nálunk március ötödikén jelenik meg) utómunkálatai alatt azon töprengett, hogy mihez kezdjen legközelebb és már évek óta szeretett volna tető alá hozni egy Alien filmet és ekkor készültek az említett koncepciórajzok is. A rendező ekkor olyat mondott, ami ismét alaposan felcsigázott minket, ugyanis a Fox akár már holnap beleegyezne a folytatás elkészítésébe, ha ő úgy szeretné, azonban neki vannak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy egy meglévő franchise-t bővítsen.

Remélhetőleg Blomkamp észhez tér és megrendezi az egyelőre csak Alien 5-nek becézett folytatást, amely a látványtervek alapján figyelmen kívül hagyná a Végső megoldás: Halál és Feltámad a Halál című részeket, ráadásul Sigourney Weaver többször is azt nyilatkozta, hogy vevő lenne a visszatérésre, tehát valószínűleg nem kellene sokat győzködni a csatlakozásról.

Mit gondoltok, jöhet az Alien 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)