Hirdetés

Neked hogy tetszett a Ted Lasso? Szeretnél még valamilyen folytatást?

|

Minden sikeres sorozat végén eljön az a pont, ahol mindenki azt találgatja, lehetne-e spin-off formájában továbbvinni ezt a csodálatos dolgot. Most épp a Ted Lasso stábja őrlődik ebben.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de véleményem szerint a Ted Lasso nagyon kellett már a klisés sorozattípusok tengerébe, megdöbbentően ügyesen volt képes egyszerre kedves és vicces lenni. Persze ez ízlés dolga, én például nagyon szeretem a sötét, cinikus, abszurd humort, de Jason Sudeikis karaktere, és a brilliáns írók által életre keltett (már-már zavarbaejtően, Aaron Sorkinhoz munkásságához hasonlíthatóan) idealizált világ teljesen belopta magát a szívembe. Pont azért, mert minden manír nélkül a szeretetre és a kedvességre alapozták, amit a mai társadalom valamiért a gyengeség jelének tart úgy nagy általánosságban, és szinte kiveszett a hétköznapokból a stresszelő, forgalomban dudálva anyázó, másokat lenéző, önmagát is utáló, komplexusos embermassza mocsarában.

Hirdetés

Az Apple+ egyik legnépszerűbb sorozata a héten ért utolsó részéhez, 3 évad után véget ért Lasso és az AFC Richmond története. Értelemszerűen most mindenki arról beszél, hogy a csúcson kell-e abbahagyni, Sudeikis egy podcastben elmélkedett arról, hogy ez a világ még számtalan lehetőséget tartogat, legyen az könyv vagy podcast, de még a spin-offok sincsenek kizárva. Juno Temple, aki a sorozatban Keeleyt játszotta szintén megjegyezte egy interjú során, hogy a 3. évad fináléjában karaktere javaslatot tesz Rebeccának egy női csapat létrehozására, ami remekül mutathatná be, milyen figyelemre méltó eredményeket lehet elérni, ha a nők támogatják és inspirálják egymást. Nyilván emellett a Roy Kent vezette csapat élete is izgalmas lehetne, a harmadik évadban eleve sokkal nagyobb szerepet kaptak a játékosok, Ted történetszála a háttérbe szorult.

Nick Mohammed, aki Nathan Shelley-t alakította, bevallottan szorong a gondolattól, hogy a sorozatot a csúcson túl is folytatni fogják, vagy felhígul a minősége.

"Ideges vagyok a spin-offok miatt, különösen azért, mert a Ted Lasso ekkora sikert aratott, és mindenki nagyon hálás érte. Az ilyen mellékszálak mindig veszélyesek, nem igaz? Hogy nem találjuk el a megfelelő hangot. De nem tudom, nézzük meg!"

Ti mit gondoltok? Megérne a Ted Lasso örökség valamilyen folytatást, vadhajtást? Kit látnátok még szívesen?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)