Hirdetés

Tényleg nincs benne a Fenegyerek az új Pókember trailerben?

|

Most, hogy az új Pókember: Nincs hazaút előzetest a mozikban is leadják, fény derült egy nagy titokra.

Hirdetés

Az MCU idei utolsó darabjának szánt Pókember: Nincs hazaút egyik trailerében láttunk valakit, aki lecsapott egy halom papírt Peter mellé az asztalra. Az internet népe mindennek hatására elkezdte azt, amihez a legjobban ért: túlkombinálni egy 3 frame-es jelenetet.

Természetesen azonnal szárnyra keltek a pletykák, hogy a feltűrt ingujjú úriember biztos Charlie Cox, aki ismét Matt Murdockot játssza, és jött kimenteni a kollégát. Nem erőszakkal, hanem a jog eszköztárával. Aztán elkezdték játszani a trailert a mozikban.

Hirdetés

A Nincs hazaút előzetese lement a Shang-Chi vetítése előtt, és mivel IMAX moziról van szó, így többet láthattunk a sokaknak gyanús karakter alakjából: a felvételen tisztán látszik, hogy a férfi Peter mellett nem Charlie Cox, hanem az a rendőr, aki egyébként is vezette Peter kihallgatását.

Valószínűleg sem a színész, sem a fenti videó nem fogja meggyőzni a hype gép üzemeltetőit arról, hogy nem, Fenegyerek nem lesz benne a Pókember: Nincs hazaútban, de mi azért szeretnénk arra inteni a rajongókat, hogy ne kövessék el ugyanazt a baklövést, amit a WandaVision esetében sikerült. A irreális feltételezések és elvárások megint nagy csalódásokhoz vezethetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)