Hirdetés

Nem a harmadik résszel bővül legközelebb Sonic filmes univerzuma

|

Az első két Sonic mozi nagyon jól sikerült, ezért jönnek a folytatások és a spin-off projektek is.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2 nagyot megy a mozikban. Egyelőre úgy tűnik, hogy a kicsik és nagyok is imádják a filmet, és a sztori új szereplője, Knuckles lassan mindenki kedvencévé válik. Ennek egyébként a Paramount örülhet a legjobban, a stúdió ugyanis már keményen dolgozik a Knuckles spin-off szérián.

A két Sonic film rendezője, Jeff Fowler pedig ennek megfelelően a vörös harcos történetéről is beszél az általa adott interjúkban, és láthatóan nagyon lelkes az érkező sorozat miatt.

Hirdetés

DiscussingFilm magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy ugyan a projekt kidolgozása még az elején tart, de már rengeteg ötletük volt különböző sztorik megvalósítására. 

"Biztos voltam benne, hogy a nézők imádni fogják a karaktert. Imádni fogják Idrist a szerepben, és több Knucklest akarnak majd az életükbe. Most arra koncentrálunk, hogy felpörgessük az embereket, és moziba csaljuk őket. Innen megyünk majd tovább. Egy csodálatos karakterről beszélünk, akit rengeteg irányba lehet elvinni, így reméljük, hogy hamarosan minden összeáll majd."

Fowler hozzátetette, hogy szerinte rengeteg játékból lehetne még hasonlóan szórakoztató filmeket kihozni, csak a vizuális oldal mellett a karakterkidolgozásokra is oda kell figyelni. Azt ő is bevallotta, hogy ez egy kemény feladat. Ti miből néznétek meg egy jobbfajta feldolgozást?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)