Hirdetés

Nem a Szellemirtók – Az örökség lesz az utolsó Ghostbusters mozi, készül az új rész

|

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy folytatódik a Szellemirtók széria.

Hirdetés

A Ghostbusters: Afterlife, avagy Szellemirtók - Az örökség egész jól teljesített a mozipénztáraknál, így nem okozott hatalmas meglepetést, hogy a Sony nemrég a 2022-es CinemaConon bejelentette a folytatást. Ha kegyesek vagyunk, és számításba vesszük a 2016-is rebootot is, akkor ez bizony már szám szerint az ötödik Szellemirtók mozi lesz.

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk a folytatásról, így az sem ismert, hogy kik térhetnek esetleg vissza az Afterlife főbb szereplői közül. 

Hirdetés

Elég valószínű, hogy a rendezői székbe az eredeti mozi direktorának fia, Jason Reitman ülhet be újra, de ezzel kapcsolatban sem tett egyelőre hivatalos bejelentést a Sony. Reitman mindenesetre az HBO-s Diablo Cody projekten túl ismereteink szerint nincs komolyabban lekötve, így bőven lenne ideje egy újabb Szellemirtók filmre.

A Szellemirtók - Az örökségről készült kritikánkat alább tudjátok megnézni, ha korábban esetleg még nem láttátok volna.

Szellemirtók fronton egyébként is mozgalmas időszak elé nézünk, hiszen készül egy VR-adaptáció, és egy aszimmetrikus multiplayer játék is Ghostbusters: Spirits Unleashed címmel.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)