Hirdetés

Nem akárhogyan célozgat a Holdlovag második évadára a széria sztárja és rendezője

|

Oscar Isaac és Mohamed Diab egy ügyesen megkomponált videóval húzza a rajongók agyát.

Hirdetés

Habár a tavasszal megjelent Holdlovag közel sem kapott akkora hype-ot, mint a Loki vagy a WandaVízió, az Oscar Isaac főszereplésével és Mohamed Diab rendezésével forgatott széria a Marvel egyik legjobban sikerült sorozata lett, nem utolsó sorban a főhős pszichológiai problémáinak és az egyiptomi kultúrának az igényes ábrázolása miatt (az utóbbiban egy magyar egyiptológusnak is komoly szerep jutott).

Így aztán elkerülhetetlenül felvetődik a kérdés, hogy vajon kaphat-e folytatást a 6 részes történet, most pedig maga Isaacs és a rendező adott nem akármilyen muníciót a második évaddal kapcsolatos pletykáknak.

Diab és Isaacs ugyanis egy TikTok-videóban tűntek fel, melyben a hayaattiaaa nevű felhasználó egy hajókázás során kérdezte meg tőlük, hogy lesz-e második évad.

Hirdetés

Először a produceri feladatokat is ellátó Diabot láthatjuk, aki látszólag értetlenül kérdezi, hogy a videós a Holdlovagra gondol-e, majd a kamera tovább pásztáz, és megjelenik Isaacs is, aki visszakérdez, hogy ugyan mi másért lennének Kairóban.

@hayaattiaaa Since y’all have been asking #oscarisaac #mohameddiab #moonknight ♬ original sound - haya

A 4 milliós megtekintést közelítő videó hamar felkorbácsolta a várakozásokat, amit tovább fűtött, hogy időközben az egyiptomi rendező is megosztotta a saját Twitter-fiókján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cikkünk írásáig ugyanakkor semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett a Disney vagy a Marvel részéről, így akár még az is előfordulhat, hogy Diabék épp ezzel a húzással szeretnék elérni, hogy a közönség reakciója láttán zöld utat kapjon a projekt.

Persze nyilván az sincs kizárva, hogy hayaattiaaa csak egy nagyon szerencsés lány, aki véletlenül épp a Holdlovag rendezőjével és egy hollywoodi sztárral hajókázott együtt, akik voltak olyan kedvesek, és forgattak vele egy virális videót. Akárhogy is legyen, kíváncsian várjuk, hogy lép-e erre valamit a Disney vagy a Marvel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)