Hirdetés

Nem akárki árulta el, hogy már nincs messze az Indiana Jones 5 első kedvcsinálója

|

Újabb fázisba léptek a régészprofesszor ötödik kalandjának munkálatai.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli Indiana Jones 5 pont olyan viszontagságos utat jár be a mozikig, mint amilyeneket a főhőse szokott a legendás régészeti kincsekért küzdve, hiszen a forgatókönyv többszöri átírása után még egy világjárvány is beütött, nagyban lassítva a munkálatokat.

Nemrég viszont arról adhattunk hírt, hogy már közel lehet a forgatás vége, most pedig maga a rendező, James Mangold (Logan, Ford v Ferrari) közölte, hogy újabb fázisba lépett a régen várt film.

Hirdetés

Mangold a személyes Twitter-fiókján számolt be róla, hogy hivatalosan is nekilátott az Indiana Jones 5 vágásának, s hogy aki trailerek, teaserek, képkockák és korai betekintések után kutat, annak itt kell keresgélnie, csak egy kicsit később. A rendező némi türelmet kér, de szavaiból arra következtethetünk, hogy a következő hetek során érdemes lesz figyelemmel kísérni az aktivitását.

Mangold egyébként korábban is csepegtetett információkat a film kapcsán, januárban például szintén a Twitteren jelentette be, hogy egy hónap lehet még hátra a forgatásból. Ha csak most értek a filmezés végére, akkor ebben nem sikerült tartania az ütemtervet, de bízzunk benne, hogy a teaser/trailer vágása jobban halad majd.

A film bemutatóját októberben közel egy évvel elhalasztották, a premier jelenlegi céldátuma 2023. június 30.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)